Haber

Eşini ve 2 oğlunu öldüren emekli askerin üçüncü çocuğu 10 yıldır kayıp

ESKİŞEHİR’in İnönü ilçesinde eşi Fatma’yı tabancayla vurarak öldüren emekli uzman jandarma Mehmet Aslan (86) ile Birol Aslan’ın (56) ve Bozüyük ilçesinde oğlu Erol ve Osman Aslan’ın tabancayla tabancayla vurarak öldürdükleri ortaya çıktı. , 10 yıldır kayıp olarak aranıyor.

Eskişehir’in İnönü ilçesinde ikamet eden emekli uzman jandarma Mehmet Aslan, Cumartesi günü eşi Fatma Aslan’ı tabancayla öldürdü. Aslan evden çıkarak 20 kilometre uzaklıktaki Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan oğlu Erol Aslan’ın evine gitti. Oğlunu da vurarak öldüren Mehmet Aslan, diğer oğlu Osman Aslan’ı konuta davet etti. Apartman girişinde karşılaştığı oğlu Osman Aslan’ı tabancayla ağır yaralayan Mehmet Aslan, yürüdüğü durakta minibüs beklerken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bozüyük Adliyesi’ne sevk edilen Mehmet Aslan, dün ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Osman Aslan da tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi’nde 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İŞE GİDİYOR, 10 YILDIR KAYIP Evli ve 2 çocuk babası Birol Aslan’ın (56) 2013 Haziran’da 3. çocuğu dünyaya geldi. O günden bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. Seyitgazi ilçesinde orman korucusu olarak çalışırken işe gitmek için evinden çıkan Birol Aslan’dan bir daha haber alınamadığı, eşinin jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi. Çalışmalar sırasında Birol Aslan’a ulaşılamadığı belirtildi. Yaklaşık 2 yıl önce Birol Aslan’ın eşi Ayşe Aslan ile kardeşi Osman Aslan’ın bir televizyon programında çıktıkları ancak bir sonuç alınamadığı bildirildi. Osman Aslan’ın, ağabeyi Birol Aslan’ın ölmüş olabileceğinden endişe duyduğu ve programda bulunması için yardım istediği öğrenildi.

Birol Aslan halen kayıp olarak aranıyor.

cubukajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu