Teknoloji

Haftanın Ücretsiz Oyunları Epic Games Store’da Yayınlandı

Epic Games Store her hafta olduğu gibi bu hafta da perşembe günü iki ücretsiz oyunla karşımıza çıkacak. Bu hafta toplam Steam değeri 184 TL olan iki tatlı oyun bizi bekliyor.

Steam’in TL kararının ardından imdadımıza Epic Games Store yetişiyor.

Ülkemizde 20 Kasım’dan itibaren dolar üzerinden satışa başlayacak olan Steam’den farklı olarak her hafta verdiği bedava oyunlarla kalbimizi çalan Epic Games Store, yine TL üzerinden fiyat sunmaya devam ederken kütüphanelerimizi oyunlarla doldurmaya devam ediyor.

Bu haftanın ilk oyunu Steam’de 159 TL olan FIST: Forged In Shadow Torch olacak.

Bir tavşanın olabileceği kadar ölümcül ve öfkeliyiz! Dieselpunk atmosferiyle oyuncuyu içine çeken Metroidvania türünün takdire şayan bir örneğidir. Dev mekanik yumruğumuzu kuşandığımız ve daha önce arkadaşımız için terör estirdiğimiz sokaklara kendimizi attığımız oyunun başında zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz.

Şalgam Uzunluk Vergi Kaçakçılığı Yapıyor Biraz olsun rahatlamak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Turp olsak da vergi derdindeyiz! Yozlaşmış fabrikalardan oluşan hükümeti devirmek için en büyük kozlarımızdan biri olan vergi ödememe yapısı çok ilginç olaylara gebedir.

Peki tüm bu oyunlara ne zaman ücretsiz sahip olacağız?

Epic Games Store her zaman olduğu gibi bu oyunları da 2 Kasım Perşembe günü tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacak. Her iki oyunu da bir hafta boyunca ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

kapakliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu