Haber

İbrahim Tatlıses’in Eski Eşi Ayşegül Yıldız’ın Survivor Semih ile Aşkına İlişkin İddialar Ortalığı Karıştırdı

Yeni kaosumuz hayırlara vesile olsun… Bu sefer başrollerde Ayşegül Yıldız ve Survivor Semih var. Bu konu başlı başına kaosa neden olacak bir konu olmasa da Bircan Bali’nin işin içine girmesiyle işin rengi biraz değişti. Bircan Bali’nin olduğu yerde esasen bir kaos vardır.

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, önce Survivor Semih ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı; Bircan Bali’nin tezlerinin ardından açıklama da yaptı. Ne olduğunu görelim?

Ayşegül Yıldız’ı İbrahim Tatlıses sayesinde tanıyoruz. İbrahim Tatlıses ile tanıştığında şu an 16 yaşında olan Ayşegül Yıldız, iki yıllık evliliğin ardından İbrahim Tatlıses’ten boşandı.

İbrahim Tatlıses’ten Elif Ada adında bir kızı da bulunan Ayşegül Yıldız, yaptığı paylaşımlarla zaman zaman birlikte görüldüğü kişilerle gündem oluyor.

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Yıldız’ın adı geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Semih Öztürk ile anılıyor. İkilinin aşık olduğu iddiası bir süredir ortalıkta dolaşıyordu.

Ayşegül Yıldız’ın bu tartışmaların ardından “Semih Öztürk’ü tanımıyorum” sözleri Söylemeseydim programının sunucusu Bircan Bali’yi kızdırdı.

Bircan Bali, Yıldız’a “Senin Semih’le en az 10 kez yan yana oturduğunu biliyorum ve Semih’in yanına geldiğini biliyorum. Bu hanım yalan söylüyor, beni dava edebilirsin” diyerek sert çıktı.

Bu tezlerin ardından Ayşegül Yıldız’dan yanıt gecikmedi. “Ben bekar bir insanım, neyi sorguluyorsun?” Bircan Bali’ye sözleriyle tepki çeken Ayşegül Yıldız, Semih Öztürk hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yıldız, “Semih Bursalı bir abi. Ben iki kere izledim, izlemediğim yarışmanın adı sorulunca hatırlamamam normal” diyerek isyan etti.

Ne düşünüyorsun?

gulagac-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu