Haber

İYİ Partili Çıray’dan ironik İmamoğlu yorumu: Kemal Bey’e kumpas kurduk

İYİ Parti Genel Lider Başdanışmanı Aytun Çıray, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mahkûm olduğu dava ve ardından Saraçhane’de düzenlenen mitingle ilgili açıklama yaptı.

CNNTürk’e telefonla bağlanan Çıray, “Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘oynayalım’ mı?” Başlığı tartışılan programa katıldı ve ironik cevaplar verdi.

“Kılıçdaroğlu’nun Saraçhane’de olmaması lehimize oldu” sözlerinin de tartışıldığı programda sözlerinin cımbızlandığını söyleyen Çıray, sosyal medya hesaplarından ironik bir yanıt verdi: “Dayanamadım.. kumpas kurduğumuz Sayın Kılıçdaroğlu’na açıkladı!” ile paylaştı.

Telefonla bağlandığı yayında “Siyasete biraz da ironi katalım” sözleriyle cümleye başlayan Çıray, “Kemal Bey’e bir kumpas olduğunu itiraf ederek başlıyorum. AKP Genel Başkanı Erdoğan koordinasyonunda. Soylu Bey’den İmamoğlu’na ‘aptal’ demesini istedik.İmamoğlu da kızdı.O da cevap verdi ve cevabın YSK’ya verildiği anlaşılınca savcıya sorduk.Savcımız çok şükür kamuoyunu açtı. davası” diyerek, İBB Başkanı İmamoğlu’nun cezalandırılmasına giden süreci planlarcasına ironik bir senaryo anlattı.

Davetlilerin alaycı tepkisi üzerine programda konuşulan konulara değinen Çıray, İmamoğlu’nun hayatına dikkat çekerek, “Ne Sayın Genel Başkanımız ne de biz böyle alçak bir komployu beceremeyiz, beceremiyoruz. Bir kere. Türkiye’de yine bir adalet rezaleti yaşanmış, “Umut kâr ama bu aşağılık siyasetçilerin niyeti olabilir” dedi.(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu