Haber

İZİNSİZ CİNAYET İDDİASI KABUL EDİLDİ, BU KEZ SANIK 2 KİŞİYE SİLAHLA VURARAK YARALANDI

2 yıl önce tartıştığı Sinan Dalşık’ı (41) öldürerek tutuksuz yargılanan Beytullah Atak (23), bu kez 2 kişiyi tabancayla yaraladı. Cinayetten müebbet hapis cezası aldığı için hakkında yakalama kararı bulunan Atak, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınarak tutuklandı.

Olay, 28 Ağustos 2021 tarihinde Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Kendisine borcu olan Beytullah Atak ve Sinan Dalşık bir araya geldi. Atak, Dalşık’ı tabancayla karnından vurarak kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Dalşık, 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Operasyonda polis tarafından yakalanan Atak da tutuklandı. Atak, Ocak 2023’te tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu süreçte davada karar verildi, Atak’a müebbet hapis cezası verildi ve hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

POLİSİN BAKTIĞI SANIK, 2 KİŞİYE VURUŞTU

Polis tarafından aranan Beytullah Atak, 7 Mart’ta Ahmet Güneş’i (31) kardeşine küfür ettiği gerekçesiyle tabancayla bacaklarından, Yusuf Saltaş’ı (19) 12 Mart’ta da sağ bacağından vurdu. kendini yendiğini. Çalışmayı başlatan polis, Beytullah Atak’ın Kiremithane Mahallesi’nde saklandığını belirledi. Operasyon için harekete geçen polis, evin bulunduğu sokağı trafiğe kapattı. Polisin geldiğini gören Atak, çatıya çıkarak yan taraftaki evin bahçesine atlayarak kaçmaya başladı. Peşinden koşan ekipler, Atak’ı sokağa çıktığı sırada yakaladı.

Polisteki sorgusunda, hakkındaki suçlamaları kabul eden Beytullah Atak’ın farklı tarihlerde bir evin kurşunlanması ve bir otomobilin kundaklanmasına karıştığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Beytullah Atak da ‘yaralama’ suçundan tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu