Haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Müge Anlı ve Arkadaşları Sanat Okulu Projesi’ne destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çingene kardeşlerimizin eğitim alacağı ve sanatsal yeteneklerini geliştirecekleri ‘Müge Anlı ve Arkadaşları Sanat Okulu Projesi’ni canı gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyası da devam edecek” dedi. Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümünde hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın katılacağı etkinliğe, “100’er liralık katkı sağlamalarını canı gönülden temenni ediyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabından Müge Anlı ve Arkadaşları Sanat Okulu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, “Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması, milli varlığımızın gurur duyulacak özelliklerinden biridir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre; İnsan, yaratıkların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan, insana bir iyilik, bir yuva olmalıdır. ATV dikkat çekici programlara imza attı.” Müge Anlı aynı zamanda toplumsal yaraların iyileşmesine destek olmaya, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya devam ediyor. Anlı’nın başlattığı “Aşure Projesi”nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan “Sanat Okulu Projesi” de bizce değerli bir girişim. Roman Kardeşlerimizin eğitim alacağı ve sanatsal becerilerini geliştirecekleri “Müge Anlı ve Arkadaşları Sanat Okulu Projesi”ni canı gönülden destekliyorum. Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümünde bu vesileyle başlatılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın 100’er lira katkı sağlamasını canı gönülden diliyorum. Roman kardeşlerimizin yanındayız. Onlara fayda sağlamak için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. “Bu düşüncelerle Müge Anlı’yı tebrik ediyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. – ANKARA

mihaliccik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu