Haber

TFF 1. Lig Play Off Maçları Ne Zaman? 1. Lig Play Off Tarihleri

TFF 1. Lig’de normal sezon sona erdi. Altı hafta kala tarihinin en erken şampiyonluğunu kazanan Samsunspor ve ligi ikinci sırada tamamlayan Rizespor, Süper Lig’e yükselen takımlar oldu. Samsunspor ve Rizespor’un ardından play-off şampiyonu bir takım daha adını Süper Lig’e yazdıracak. Peki play-off maçları ne zaman oynanacak?

şampiyon Samsunspor

Spor Toto 1. Lig’de iyi bir sezon geçiren ve 20 maçlık yenilmezlik serisi yaşayan kırmızı beyazlılar, 32. haftada Eyüpspor’un konuk ettiği Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilince normal sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Lig’in galibi oldu. . 11 yıl sonra Büyük Lig’e dönme garantisi. Kırmızı beyazlılar sezonu 78 puanla tamamladı.

TFF 1.Lig’de küme düşen takımlar

Ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle Adanaspor ve Yeni Malatyaspor ligden çekildi. Önümüzdeki dönem iki takım da yeniden ligde yer alacak. Denizlispor ve Altınordu bu dönemde ligde küme düşen takımlar oldu.

Play-off heyecanı başlıyor

Ligi üçüncü sırada tamamlayan Pendikspor, doğrudan play-off finaline yükseldi. Bodrumspor ligi 4. sırada tamamlarken, Sakaryaspor sezonu 5., Eyüpspor 6. ve Göztepe 7. sırada tamamladı. Sıralama sonucunda Bodrumspor ile Göztepe, Sakaryaspor ile Eyüpspor eşleşti. Bu maçlar sonucunda finale yükselen grup Pendikspor’un rakibi olacak.

TFF 1. Lig play-off maçları ne zaman?

1. Lig play-off maçları 26 Mayıs – 8 Haziran tarihleri ​​arasında oynanacak. Play-off’ların ilk turunda maçlar 26 Mayıs’ta oynanacak. İkinci tip maçlar ise 31 Mayıs – 4 Haziran tarihleri ​​arasında oynanacak. Muhteşem Lig’e yükselecek kadronun kesin oynayacağı final 8 Haziran’da oynanacak.

haber-korkuteli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu