Yaşam

Yalıçapkını’ndaki Sadakat Sembolü ‘Hüdhüd Kuşu’ Tablosu Senaryodan Bir İpucu Verdi mi?

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi son bölümüyle seyirciden tam puan aldı. Seyran ve Ferit’in ortasındaki buzların eridiği kısım tam da istenileni verirken, dizideki ‘Hüdhüd Kuşu’ detayı da dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Peki, Kingfisher seyirciye hangi mesajı iletmek istedi?

Star TV’nin rekorlar kıran dizisi Yalıçapkını uzun zamandır hayatımızın ortasında!

Seyran ve Ferit karakterlerinin etrafında dönen dizi, ikilinin küskün aşkını konu alırken, bu ikiliyi uzun süredir birleştirmeyen senaryo ve yapım ekibiyle dizinin seyircisine sitem edildi.

Ferit’in eski sevgilisi Pelin’i konuta getirmesinin ardından seyirci ‘yeter’ moduna girdi ama Seyran, Pelin’i evden kovunca dizide Seyran’ın dönemi başladı ve herkes rahat bir nefes aldı.

Seyran ve Ferit’in son bölümüyle, ortasındaki buzlar eridikten sonra aşkı izleyeceğimizi düşünen bazı dikkatli izleyiciler, dizide inanılmaz bir ayrıntı yakaladı!

Bu detay Seyran ve Ferit’in odasındaki Hüdhüd Kuşu tablosu!

Dikkatli izleyenlere göre Hüdhüd Kuşu, eşine ve ailesine bağlı, eşi ölse bile yeni bir eş aramayan, gizlileri gösteren, hidayet ve hakikat tacını taşıyan demektir.

Seyran ve Ferit’in yatağa yatmaya başladığı sahnede ışıklandırılan tablo ‘Senarist bize bir mesaj mı vermeye çalışıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

Seyran’ın dizide daha önce ‘Handan’ kitabını okuması büyük gündem oldu ve bunun bir mesaj vermesi düşünüldü.

Halide Edip Adıvar’ın Handan adlı kitabı, çapkın bir adam olan Hüsnü Paşa ile sorunlu bir evliliği olan ve kocasının kendisini aldattığını bile bile evliliğini sürdüren Handan adlı genç bir kadının hikayesini anlatır.

Sizce Hüdhüd Kuşu bundan sonraki bölümler için seyirciye bir mesaj veriyor mu?

silvan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu