Haber

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte yeniden sahte içki ölümleri yaşanmaya başladı! 6 kişi hayatını kaybetti

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte ülke genelinde düzmece içkiye karşı kontroller artırıldı. Fakat tekrar de yetkilileri dinlemeyerek geçersiz içki tüketen vatandaşlardan berbat haberler arka arda gelmeye devam ediyor. Düzmece içkiden gelen son haberler de yürekleri yaktı.

10 KİŞİNİN TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 14 Kasım gecesi geçersiz içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen (49), Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., M.A. ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Kalan 10 kişinin tedavileri ise sürüyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi grupları, geçersiz içki üretiminde kullanılan ve metil alkol olduğu bedellendirilen maddeyi Bursa’da F.İ. ile sattığı ileri sürülen R.A’yı gözaltına almıştı.

SAĞLIK TAKIMLARI MEYYİT BULDU

Alanya Otogarı’nda bir berber dükkanının üst katındaki odada kalan 27 yaşındaki Ahmet Nergiz, 14 Kasım günü sağlık ekiplerince ölü bulundu. Polis ekibi yaptığı incelemelerde Nergiz’in kaldığı odada uydurma içki dolu pet şişeler bulmuştu.

BODRUM’DA 1 KİŞİ VEFAT ETTİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde de, uydurma içkiden zehirlendiği kuşkusuyla hastaneye kaldırılan Hasan Rıfat Tumanbay (58) hayatını kaybetti, arkadaşı Ahmet Barut B.’nin (65) tedavisi ise sürüyor. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Son gelen haberlerle birlikte sahte içkiden toplamda can kaybı 6’ya yükseldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu