Haber

Düzce’de yerli otomobil Togg ilgisi

Mustafa KIR / DÜZCE (İGFA) –Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, daha sonra beraberindekilerle birlikte Millet Bahçesi’ne giderek ‘Anadolu Kırmızısı’ TOGG’u Düzcelilere hediye etti.

TÜRKİYE’NİN GURURU BİR PROJEDİR

Daha sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Özlü, Türkiye’nin Otomobil İşletmeleri Kümelenmesi olarak bilinen ve kısa adı TOGG olan otomobilin bugün Düzce’de olduğunu belirterek, “Bu proje sizlerin talimatıyla başlatılan bir projedir. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu projenin ilk yıllarında bir misyonum vardı Türkiye’nin gururu bir proje Türkiye ilk defa fikri ve sınai haklarına aracı oldu Biz bu aracı çok ciddiye alıyoruz Türkiye’nin kendi marka kendi arabası bugün Düzce’de.Düzceli kardeşlerimiz bugün aracı görebilecekler.Araç bir gün Düzce’de kalacak.Daha sonra Gaziantep’e gidecek.Birkaç gün önce Düzce’ye gelecek. Gün boyu Düzce’de bulunacak aracımızın hem içini hem de dışını inceleyebileceksiniz.Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

TOGG’un teknik özellikleri hakkında bilgilendirmenin ardından vatandaşların yerli otomobil ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile program devam etti.

haber-burhaniye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu