Haber

Fenomen masası: Dubai’den döndükten sonra hepsi güzellik merkezi açtı, hepsi zengin oldu

Kara para aklamakla suçlanan tutuklu Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin 4 yıl önce diğer fenomenlerle çektirdiği fotoğraf gündem oldu. Masadakilerin Dubai ve Gürcistan ziyaretlerinin ardından güzellik merkezi açarak zengin olmaları dikkat çekti.

Kara para aklamakla suçlanan tutuklu çift Dilan-Engin Polat’ın yanı sıra Kasım 2019’da çekildiği belirtilen yemek masasında çekilen fotoğrafta Merve Işık Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Öztürk, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit. gecerli.

Sofradakilerin ortak özelliği zengin olmaları

Sözcü gazetesinin haberine göre; Masadakilerin ortak özelliği birçoğunun Dubai ve Gürcistan’a gidip güzellik merkezi işine yönelerek zengin olmaları.

2017 ve 2019 yıllarında sosyal medya hesaplarında normal bir hayat yaşayan fenomenlerin bu tarihten sonra lüks bir hayat yaşamaya başlaması dikkat çekiyor.

POLAT ÇİFTİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Masadakilerden İleyda-Tolunay Topal’ın Dilan Polat’ın güzellik merkezlerinden birinin şubesini işlettiği belirtildi. Topal çiftinin sosyal medya hesaplarında yer alan fotoğraflara göre 2018 yılına kadar orta sınıf bir hayat yaşadılar ancak son dönemde lüks paylaşımları dikkat çekti.

Masadaki Merve Nur Akyüz ve Yavuz Selim Korkut çifti, Dilan Polat’ın İstanbul’da Karabük, Sakarya ve Pendik’teki şubelerini işletiyor. Bu kişilerin de diğerleri gibi 2017 sonrasında aniden zengin oldukları belirlendi.

Masadaki diğer bir çift olan Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit’in, Dilan Polat’ın Bakırköy ve Gebze’deki şubelerini franchise yöntemiyle satın aldığı kaydedildi. Onlar da 2018 yılına kadar sıradan bir hayat yaşarken aniden zenginleşenler arasında. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu