Sağlık

Yahyalı Belediyesi, Yahyalı Devlet Hastanesi’ne yeni nesil röntgen cihazı bağışladı

Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimliği, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla Yahyalı Belediyesi’nden yeni röntgen cihazı alınması için talepte bulundu. Belediye meclisinde görüşülen talep oybirliğiyle kabul edildi ve cihaz satın alındı.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan ile birlikte Yahyalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek röntgen cihazına geçmiş olsun dileklerini ileten Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “Böyle bir güzelliğe imza atmaktan onur duyuyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğunu biliyoruz. İlçemize feda olsun. Hastanemizin temelinin atıldığı günden bu yana gelişmeleri yakından takip ediyorum. Başhekimimiz yaptı. Belediyemizden yeni nesil röntgen cihazı talebi var.Sizi kavuşturmaktan mutluluk duyuyoruz.Hayırlı olsun.Bu ilçenin insanı her şeyin en iyisine layık.” O konuştu.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan yaptığı konuşmada, teslim alınan röntgen cihazı için Belediye Başkanı Esat Öztürk’e ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti; “Yahyalımıza çok güzel bir cihaz kazandırmışsınız. Vatandaşlarımız görüntü kalitesi en yüksek röntgen cihazına kavuştu. Günde 300 röntgen çekilmektedir. Yahyalı’mıza hayırlı olsun.” terimleri kullandı.

Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fahri Alpay Onuk; “Böyle bir hizmet için değerli başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Alınan cihaz yeni nesil bir cihazdır. Çalışma hızımızı artırdı. Önceki cihazımızda aksaklıklar yaşıyorduk. Artık 1 dakikada röntgen çekebiliyoruz.” O konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberyayladagi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu