Haber

BMW’nin Lüks SAV Modeli Yeni BMW X7 Türkiye’de Kullanıcılarıyla Buluşmak İçin Gün Sayıyor

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilcisi olduğu BMW’nin SAV gövde ürün gamının amiral gemisi Yeni BMW X7, Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda BMW tutkunlarıyla buluşuyor. Performanslı sürüşten ödün vermeyen verimli 3 litrelik yarı hibrit dizel motoru, Iconic Glow aydınlatmalı böbrek ızgaraları ve 7- koltuk takımı oturma sistemi.

Yeni BMW X7, markanın lüks segmentteki yeni tasarım dilini SAV sınıfına yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor. Aydınlatmalı böbrek ızgaralar ve çift kesimli far tasarımı otomobilin ön tasarımına hakim. 22 inç jant alternatiflerinin heybetli duruşunun yanı sıra sunulan 6 metalik renk seçeneği de modele dinamik bir görünüm kazandırıyor. eğer arkada inceltilmiş üç boyutlu tasarıma sahip aydınlatmalarstoplara doğru uzanan şeffaf cam krom şerit ise tasarım detaylarının ortasında öne çıkıyor.

Heybetli Duruşunu Dinamizmle Destekliyor

Entegre hava perdeleri, ayrık tasarım farlar ve Iconic Glow aydınlatmalı böbrek ızgaralar, Yeni BMW X7’nin ön tasarımındaki çarpıcı tasarım öğeleri arasındadır. Geniş iç mekanı destekleyen geniş cam yüzeyleri ile ön kapılardan daha uzun bir arka kapıya sahip olan otomobil, üçüncü sıradaki yolcular için de konforlu biniş ve iniş imkanı sağlıyor.

Yeni BMW X7’nin arkasında, üç boyutlu bir görünüme sahip daraltılmış L şeklindeki aydınlatma grubu, yatay sınırları ve cam yüzeyli krom şeridi birleştirerek araca sofistike bir görünüm kazandırıyor.

Tüm bu tasarım detaylarına paralel olarak Yeni BMW X7, 5181 mm uzunluk, 2000 mm genişlik ve 1835 mm yükseklik ile heybetli görünümünü destekliyor. Ayrıca 3105 mm uzunluğundaki dingil mesafesi otomobilin koltuklarının 6 ve 7 kişilik olarak yapılandırılmasına olanak tanıyor.

Modern Teknolojilerle Yenilikçi Kokpit Tasarımı

Yeni BMW X7, zamanının ötesinde bir tasarım anlayışıyla tasarlanan kabinini yeni teknolojilerle harmanlayarak BMW tutkunlarının beğenisine sunuyor. Kabinin odak noktasında yer alan Eğimli Ekran; 12,3 inç ekranı ve 14,9 inç dokunmatik kontrol ekranı ile kokpite hakim olurken, klasik düğme kalabalığını da ortadan kaldırıyor. Kapı içlerinde ve ön konsolda bulunan kristal yüzeyli ambiyans aydınlatması, özellikle gece sürüşlerinde aracın içini farklı bir ortama dönüştürürken; Ambiyans aydınlatmasına ek olarak, ön yolcu tarafındaki çubuk, sürücü kapı kilitlerini açtığında devreye giren karşılama senaryolarını içerir.

Sofistike tasarıma sahip kontrol paneli; Cam yüzeyi ile CraftedClarity, lüks SAV sınıfında yeni tip vites kolu, iDrive kontrolü, start/stop butonu ve ergonomik orta konsol tasarımı ile öne çıkıyor. Arka koltuktaki yolcular ise BMW Individual “Merino” deri döşemeyle süslenen detaylarla geniş alanın konforunu yaşıyor.

Yeni BMW X7, en gelişmiş 8. nesil BMW İşletim Sistemine sahiptir. Böylece, sezgisel ve sesli komutlar, ergonomik kontroller ile Kişisel Asistan otomobilin sürüş konforunu daha da ileriye taşıyor. Profesyonel Sürüş Asistanı, Uyarlanabilir Çift Akslı Havalı Süspansiyon, özellikle virajlarda ve bozuk yollarda gövde sarsıntısını en aza indiren Executive Drive Pro ve her koltuk için stüdyo kalitesinde ses sağlayan Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sistemi orta kısımda yer alıyor. otomobilin öne çıkan standart donanımı. Ayrıca Entegre Aktif Direksiyon donanımı sayesinde Yeni BMW X7’nin manevralar sırasındaki çevikliği, otomobili yüksek hızlarda daha da konforlu hale getiriyor.

3 litrelik yarı hibrit dizel motor ve M Excellence tasarım seçeneği ile Türkiye’de satışa sunulan yeni BMW X7 xDrive40d, 340 beygir gücü ile üst düzey konfor ve performans sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu